Bort med oönska hårväxt

Nu ska ni vara riktigt varmt välkomna in till min blogg även i denna stund. Jag är så glad över alla er som vill följa med i vad som händer i mitt liv. Inte för att jag tycker att det är något särskilt spännande med just mej, men jag har förstått av era kommentarer att ni gillar det jag skriver om. Äntligen, äntligen säger jag bara, så är den oönskade hårväxten på mina ben borta och tack gode Gud för det! Jag har fått hjälp med en ipl hårborttagning i Växjö på ett ställe som heter Kliniken. Detta är ju ett väldigt najs ställe måste jag säga. Adjöss rakhyvlar med irriterande skärskador och goodbye till allt kletigt vax som dessutom gjorde fruktansvärt ont. Nu när jag har fått hjälp med den här permanenta hårborttagningsmetoden så slipper jag att lägga flera timmar varje månad på att raka och vaxa benen. Så otroligt befriande så ni kan inte ana! 

 

Att få en ipl hårbortagning i Växjö har varit värt varenda krona. Inte för att det var så där väldans dyrt. Rakhyvlar och vax har kostat mig stora summor genom åren och denna kostnaden slipper jag ju nu. Detta mina finaste läsare är verkligen något som jag skulle rekommendera även er att göra. Vi är många kvinnor som nu kan bli befriade ifrån denna hårväxt för gott och se fram mot en sommar i shorts eller kort klänning. På Kliniken i Växjö finns det flera olika behandlingar inom skönhetsvård förutom det här med ipl hårborttagning. Till exempel tandblekning och en del annat inom skönhet. Jag tänker som så att det är nog enklast om ni läsare som känner att ni är intresserade går in på Klinikens hemsida och läser om de behandlingar som finns där. Nu säger jag tack för idag, kul att ni läste!