Lottas Hud Hår & Kosmetika AB

Hej och hopp i lingonskogen och välkomna in till bloggen alla fina människor. Vad roligt att ni valt att komma in hit till bloggen denna morgon också, och jag hoppas att ni kommer tycka om de inlägg jag tänker skriva till er idag. Jag berättade ju för er i ett tidigare inlägg om ett ställe som heter Lottas Hud Hår & Kosmetika och när jag läste en del av de kommentarer som ni fina läsare har skrivit så ville ni veta lite mer om detta solarium i Kiruna. För att göra det enkelt så länkar jag in er till hemsidan så kan alla ni som nu vill veta mer klicka er in där och så hoppas jag med detta att alla blir nöjda och glada. Lottas Hud Hår & Kosmetika är ett ställe för alla oss som vill ha en riktigt skön och välgörande massage i Kiruna också! Och det brukar jag få där minsann! Det här är ju så fantastiskt gott och bra så det är svårt att beskriva, det måste upplevas! 

 

Jag väljer att gå dit för att de kan ge en helt underbart härlig och avslappnande massage. Upp till sjunde himlen förpassas jag varje gång jag går dit. Jag har prövat massage på olika ställen men aldrig blivit så nöjd som jag har blivit här. Det har varit så otroligt skönt och avslappnande att gå till Lottas Hud Hår & Kosmetika för att få denna massage här uppe i Kiruna så detta önskar jag att många fler än jag skulle få uppleva. Jag måste erkänna en sak för er alla underbara människor, att jag har fått massage på en hel del ställen genom åren men aldrig fått en lika skön och välgörande och prisvärd massage som jag har fått på Lottas Hud Hår & Kosmetika.