Massage är vardagslyx

Hej och hallå i hem och stugor och välkomna in till bloggen alla finaste människor. Vad nice att ni valt att komma in hit till bloggen denna morgon också, och jag hoppas att ni kommer tycka om det inlägg jag tänker skriva till er idag. Jag berättade ju för er i ett tidigare inlägg om ett ställe som heter Yvonnes Hälsorum och dit jag gått för att få en riktigt avslappnande massage i Uppsala, och när jag läste en del av de kommentarer som ni fina läsare har skrivit så ville ni veta lite mer om detta ställe i Uppsala. För att göra det enkelt så länkar jag in er till hemsidan så kan alla ni som nu vill veta mer klicka er in där och så hoppas jag med detta att alla blir nöjda och glada. Yvonnes Hälsorum brukar jag gå till rätt så ofta då massage är något som jag prioriterar och gärna lägger lite slantar på.  

 

Jag väljer att gå dit för att på Yvonnes Hälsorum får jag en helt underbart härlig och avslappnande massage. Upp till sjunde himlen förpassas jag varje gång som jag går dit. Det är ljuv musik i öronen och som bomull i hela huvudet varje gång jag går därifrån. För att inte tala om hur god min nattsömn har blivit. Det har varit så otroligt skönt och avslappnande att gå dit för att få denna massage här i Uppsala så detta önskar jag att många fler än jag skulle få uppleva. Jag måste erkänna en sak för er alla fantastiska människor, att jag har fått massage på en hel del ställen genom åren men aldrig fått en lika skön och välgörande och prisvärd massage som jag har fått på Yvonnes Hälsorum.